DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ

DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ

Marmara » İstanbul » İstanbul
15₺
  • 15₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ
 
DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ DOLPHIN STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK TOPTAN SATIŞ
DOLPHINE STICK COLORFUL NEON GLOW ÇUBUK 1)Konserlerde, Festivallerde, 2)Firma açılışlarında, 3)Spor müsabakalarında, 4)Disco, bar ve gece klüplerinde, 5)Doğumgünü partilerinde, 6)Evlilik, nişan ve özel günlerde, 7)Sünnet törenlerinde, 8)Gece ışığa ihtiyacınız olduğunda, Karanlıkta yaydığı fosforlu ışıklar sayesinde; Yaz gecelerinde disco barlarda Arkadaşlarınızla kampa çıktığınızda Olta balıkçılığında gece avında olta ucuna bağlanarak kullanılabilir. Çocuklar için de eğlenceli bir oyuncaktır. Birbirine bağlanabilen aparatı ile bir kaç çubuk birbirine eklenebilir. İki ucu bağlantı aparatı ile birleştirilerek bilezik olarak yaz gecelerinde kullanılabilir. 1 kutuda 100 adet renkli Dolphın Stıck Colorful Işıklı Çubuk vardır. Özellikleri : Bükme ve sallama hareketi ile kırılarak içerisindeki sıvının hareket yolu açılır. Ve açığa çıkan sıvı sayesinde fosforlu bir ışık yaymaktadır. Ne kadar çok bükülür ve kırılırsa o kadar parlak ışık vermektedir. Işık verme süresi yaklaşık 8-24 saattir. İTHAL ETTİĞİMİZ SINIFINDA 1.KALİTE ÜRÜNDÜR..
  • #3013158
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.