SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ

SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ

Marmara » İstanbul » İstanbul
3₺
  • 3₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ
 
SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ SİHİRLİ ELBİSE ASKISI MAGİC CLOTHES HANGER TOPTAN SATIŞ
Sihirli Elbise Askısı MAGİC CLOTHES HANGER ile Yeni Kıyafetlerinize Yer Açın.. Dolabınızda Yer Açın! Dolabınıza çok daha fazla kıyafet asabilirsiniz! Dolabınızın israf edilen dikey boşluğundan faydalanarak %400 oranında alan tasarrufu sağlayabilirsiniz. Normal şartlarda 10 askıya asabileceğiniz kıyafetleri tek askıda toparlayabilirsiniz! Özellikler: Daya nıklı plastikten üretilmiş askılar kıyafetlerinizi düzenli tutacaktır. Daha çok kıyafet asmak için dikey pozisyonda kullanabilirsiniz. Yatay pozisyonda kıyafetlerinizi düzenli ve birbirinden uzak tutar, böylelikle kırışıklıkların önüne geçer. Kıyafetlerinize kolaylıkla erişebilirsiniz. Dolabınıza normal kapasitesinin 5 katında kıyafet yerleştirmenizi mümkün kılar. Her askıda 12 askı hanesi ve 8 adet kravat askı bölümü bulunmaktadır. Paket içeriğine görseldeki standart elbise askıları dahil değildir. Ürün Boyutları: Yatay kullanımda genişlik: 45cm Dikey kullanımda genişlik: 10 cm Hafif ve Pratik bir ürün olduğundan Tatil ve Seyyahatler için ideal bir üründür. İTHAL ETTİĞİMİZ MAGİC CLOTHES HANGER Elbise Askısı Avrupa da Satılan TV Ürünüdür letişim Bilgileri OKYANUS İTHALAT DIŞ TİCARET ( İstanbul ) Yetkili Kişi: KAAN SOYSAL Telefon numarası:+90 (0850) 2264667 +90 (0535) 9459282 MSN: okyanus_gym@hotmail.com TÜRKİYE nin HER İLİNE TOPTAN SATIŞ..
  • #2957446
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.