Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme)

Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme)

Marmara » İstanbul » Maltepe
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme)
 
Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme) Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme) Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme) Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme) Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme) Corian® Bayi+Servis+Tamir(Çatlak-Kırık-Çizik-Zımpara-Yenileme)
CORIAN İSTANBUL ANA BAYİSİ+SERVİS+TAMİR KREA GRANİT Corian bütünüyle masif ve homojen olduğu icin â yenilenebilirâ özelliktedir. Şiddetli darbe, ısıya da kimyasal hasarlar da dahil hemen her tür hasar genellikle yerinde giderilebilmekte ve orijinal, pürüzsüz ve hijyenik masif yüzey bütünlüğü tekrar elde edilebilmektedir. Bakım & Kullanım talimatlarımızın çoğunu muhtemelen içgüdüsel olarak zaten uyguluyor olmalısınız; ancak cevaplayamadığımız herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizi arayınız. Her türlü çatlak yüzeylerin tamiri (eviye-lavabo dahil), yanık yüzeyler, çizilmiş yüzeyler ve ek parça ilaveleri için Bizi arayabilirsiniz.. KREA GRANİT www.kreagranit.com.tr
  • #3770323
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.