DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT

DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT
 
DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT DUPONT MONTELLI MUTFAK TEZGAH FİYATLARI_KREA GRANİT
DuPont Corian® ve Montelli ®doğal mineraller ile saf akrilik polimerinin üstün bir bileşimidir. İnsanın hayal gücünden ve araştırmasından doğmuş, tasarım talebinin yansımasıyla sonuçlanmıştır. Ortamların, dillerin ve modanın farklılaştığı bir dünyada Corian® ve Montelli® den en yüksek faydayı sağlamak için tasarımcıların ve mimarların üzerine düşen bu malzemeyi bir esere dönüştürmektir. KREA GRANiT , işte bu üretim aşamasında malzemeyi esere dönüştürürken tecrübe ve nitelikli işgücü ile kusursuz bir müşteri memnuniyeti ile devreye girer. Siz de KREA GRANiT e ulaşıp evleriniz , işyerleriniz ve bir çok yaşam alanınız için mutfak banyo tezgahı üretimi hakkında bilgi alabilir, kendi renginizi KREA GRANiT ile belirleyebilirsiniz. www.kreagranit.com. tr KREA GRANİT, BİR MARKANIN ÖTESİNDE..
  • #3720179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.