Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı

Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı

Akdeniz » Hatay (Antakya) » Hatay
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Hatay (Antakya) » Hatay
Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı
 
Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı
Çocuk bezi Fabrika ve Makina Danışmanlığı Yurt içi ve yurt dışında kendi dalında Bebek bezi , Kadın bağı , Hasta altı bezi ve Hasta altı yatak örtüsü fabrika kuruluşu , şekillendirilmesi, makinanın alımı , takip edilmesi , kurulması ve çalıştırılması , Laboratuarın kurulması, üretime alınması , mekanik ve elektronik destek birimlerinin oluşturulması , fabrikada çalıştırılacak personel ve ekibin eğitilmesi gerekirse personel temini gibi konularda yardımda ve hizmette bulunmaktayım.Ayrıca çocuk bezi, hasta bezi almak isteyenlere yardım edilir. YAKLAŞIK 20 YILA YAKIN HİJYEN SÖKTERİNDE BULUNUYORUM yurt içinde ve yurt dışında birçok ülkede eğitim, projeler ve makine alımında bulundum. Bu sektöre yeni gireceklere doğru ve net şekilde bilgilendirilir.ayrıca fizibilite yapılır. Email::simar7070@gmail.com Gs m:
  • #3761924
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.