Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine

Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine

Marmara » Kocaeli » Darıca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Darıca
Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine
 
Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine Çocuk bezi hasta bezi fabrikası kurmak istiyenlerin dikkatine
Yurt içi ve yurt dışında, kısa sürede, aldığım hijyenik ürünler(çocuk bezi, hasta bezi, yatak örtüsü) hakkındaki eğitimlerimi ve tecrübelerimi sergileyerek İşletme kurmak veya işletmeleriniz de takım çalışmasına uygun kariyer hedefi İşimle ilgili her konuda bilgi, becerilerim test edilebilir ve referans verdiğim kişilerle görüşülebilir Özellikle makine seçiminde aldığım eğitim ve deneyimler sonucu bazı ünitelerin yapımını kendim projelendirmekteyim. amaç yüksek verimlilik ve düşük ıskarta ile KALİTELİ üretim yapmayı sağlamak, makine alımında Çin de ilişkilerimin bulunduğu kaliteli makine yapan firmalardan uygun maliyette bütçenize göre seçim önerir ve uygularım. Ek olarak fizibilite hazırlayarak bu işe yeni girecek kişilerin doğru bir şekilde her konuda bilgilendirilmesini sağlar ve destek verebilirim.(YAKLAŞIK 18 YILDIR HİJYENİK ÜRÜNLER DALINDA ÇALIŞMAKTAYIM.) Sizle paylaşmak istediğim özellikle bu işe yeni başlayacaklar için önerim .Hijyen makine seçiminde 3 maddeye çok dikkat edilmelidir. Eğer edilmezse makinenin iyi çalışmasını , kaliteli ürün çıkarması ve Proje yapmanızı kısıtlar. Bulunduğum Ülkeler :ALMANYA, ÇİN, MAKEDONYA, ARNAVUTLUK, PRİŞTİNA, BULGARİSTAN NOT: Yeşil pasaportum bulunmakta ve Çin de bazı firmalarla hijyen makineleri ile ilgili bağlantı ve ilişkilerim vardır. e-mail : simar7070@gmail.com Gsm:
  • #3597820
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.