Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi

Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi

Marmara » Kocaeli » Körfez
400₺
Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi
 
Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi Çinçila-Ankara-Van karışımı çok sevecen bir kedi
Kedimiz 4 aylıktır, ismi Barbuş'tur, isminden anlar, çok sevecendir, kucağa alınmaktan hoşlanmaz, akşamları bir isanın yatmaktan hoşlanır özellikle dar alanlarda uyumaktan ve insanlardan çok hoşlanır. Kucağa alınmadıkça el veya ayakla sevilmekten çok hoşlanır. Türü itibariyle çok zengindir, yüzünde ankara kedilerinin hatlarini bulundurmaktadır( babası ankara-van kedisi ile çinçila kedisinin özelliklerini taşır, annesi ise saf iran kedisidir.İsteyenlere fotoğrafını yollayabilirim.) Gözlerinde akma problemi yoktur şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım, tüylerinde ise topaklanma problemi de yoktur, tarama ihtiyacı yoktur, tuvalet eğitimi vardır, yanlız kumuna tuvaletini yapmaktadır. Son derece oyuncu sevecen ve insalcıldır. Petshoplarda 800 liraya alabileceğiniz bu kediyi petshopa vermeye kıyamadım, ki petshoplarda vitrinde büyümüş kedilerde alırken gözlemleyemeyeceğiniz bir hastalığın ortaya çıkması olasıdır, Barbuş ise anne sütüyle büyümüş son derece sağlıklı bir kedidir. Kediyle ilgilenenler e-mail veya telofonla irtabata geçebilirler. Gördüğünüz zaman güzelliğine hayran kalıcaksınız!
  • #1501874
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR

    Merhaba sevgili hayvan dostları; Resimde gördüğünüz 6 yavrudan kalan ve s ...

  • istanbul İkitellide SaTılık Süs Kedisi

    evcil süs kedisi wc eğitimli oyuncu cok akıllı kedi mamasından haric peynir sala ...

  • ankarada yavru en fazla 2 aylık kedi arıyorum

    ankarada yavru kedi arıyorum.kedisini ücretsiz vereceklerle msndegörüşmek isteri ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.