NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR

NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR

Akdeniz » Antalya » İşıklar
450₺
NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR
 
NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR NADİR BULUNAN CHINCHILLA (İRAN)- BRITISH SHORTHAIR MELEZ YAVRULAR
Merhaba sevgili hayvan dostları; Resimde gördüğünüz 6 yavrudan kalan ve sahiplenmeyi bekleyen iki açık renk ve bir koyu renk British Shorthair ve Chinchilla(iran) melezi yavrularım su anda 54 (yaklasık 2 ay) günlükler. British Shorthair ve Iran(Chinchilla)türü kediler evde yaşanması en kolay, en uyumlu ve sevgi dolu kedilerdir. Bu her iki türünde dayanıklılığı ve sağlığı son derece güçlüdür ve en zeki kedi türlerindendir. (İnternet üzerinden bu türlerin detaylı özelliklerini araştırabilirsiniz.) Sevgisini belli etmekten çekinmeyen, sadık, sevecen, uyumlu Chinchilla(İran) ile uysal, yumuşakbaşlı ve dayanıklı British Shorthair'dan dünyaya gelen bu sevimli yavrular, hem görünüşleri, hem de güzel huylarıyla sizi kendine hayran bırakacak, çünkü anne ve babaları ile yaşamak benim için her zaman bir zevk ve mutluluk kaynağı. Bu iki türün melezi ülkemizde çok zor bulunmakta ve çok değerli kediler. Bu bebeklerden ayrılmak bana çok zor geliyor. Bu nedenle lütfen gerçekten onların değerini bileceğinize inanıyorsanız bu yavruları sahiplenin. Çünkü siz hayvanseverlerinde bildiği gibi; bir anlık hevesle alınıp, sonra ya sokağa ya da pet shoplara bırakılan hayvanlar bizlerin yürek acısı. Bu yavruları içtenlikle sahiplenerek, bu mutluluğu paylaşmak isteyen aileler chinbritish@yahoo.com adresinden benimle bağlantıya geçebilirler. Saygilarimla... NOT: Iyi bir aileye sahiplendirilecektir ve kesinlikle pet shoplara verilmeyecektir. Lutfen pet shoplardan aramayınız.
  • #1499918
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • istanbul İkitellide SaTılık Süs Kedisi

    evcil süs kedisi wc eğitimli oyuncu cok akıllı kedi mamasından haric peynir sala ...

  • ankarada yavru en fazla 2 aylık kedi arıyorum

    ankarada yavru kedi arıyorum.kedisini ücretsiz vereceklerle msndegörüşmek isteri ...

  • safkan siyam yavruları istanbul

    çok tatlı siyam yavruları. tuvalet eğitimleri var. 12 nisan doğumlular. kuru mam ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.