Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!!

Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!!

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!!
 
Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!! Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!! Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!! Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!! Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!! Belarus - Beyazrusya Rusça Kursu - KAMPANYA BAŞLADI !!!!
SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BELARUS'DA RUSCA KURSLARINDA BUYUK KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN.. TURİZMCİ ARKADAŞLARIN RİCASI UZERİNE 5 AY'LİK BİR KURS AÇTIK, VE TUM FİYATLARDA İNDİRİM YAPTIK. YERLERİMİZ KONTENJAN İLE SINIRLIDIR. KURSLAR KASIM'DA BAŞLIYOR, SON BAŞVURU TARİHİ 20 EYLÜL !!!! 10 AY HAZIRLIK KURSU 3650 USD 6 AY RUSÇA KURSU 2550 USD 5 AY RUSÇA KURSU 2350 USD 3 AY RUSÇA KURSU 1750 USD ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ, - Davetiye - Gidiş Vizesi - İstanbul - Minsk Gidiş Uçak bileti - Belarus Karşılama - Havaalanı - Okul transferi (tek yön) - Konaklama - Eğitim (Haftalık 20 saat ders) - Oturum - Danışmanlık - Oryantasyon - Özel Sağlık Sigortası (kurs süresince) - Sertifika - Evrak tercümeleri ve Noter tasdikleri - Şehir gezisi - Gsm Telefon Hattı DAHİLDİR !!!!!!! NOT: KURSLARA KATILMAK İÇİN ÖĞRENCİ OLMA MECBURİYETİ YOKTUR. HER YAŞTAN VE TAHSİLDEN İSTEYENLER KURSA KAYIT YAPABİLİRLER.. GEÇ KALMADAN KONTENJAN'DA YERİNİZİ ALINIZ. niversiteler ile resmi anlaşmamız vardır !!! Kursiyer Ücretin büyük kısmını Belarus'a geldiğinde Öder. Türkiyenin her yerinden başvurular alınıyor. YETKİLİMİZ Uğur Kılıç - karabey_34@hotmail.com + + ŞEFFAF , GÜVENİLİR , UYGUN VE REFERANSLI ÇALIŞAN TEK KURUM OLARAK SİZLERE EN DOĞRU BİLGİYİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ. Fazla söze gerek yok , biz çalışmalarımızla sizlerin karşısındayız.. Açık referans veremeyen , çalışmalarını paylaşmayan kurum ve kişilerden uzak durunuz madur olmayınız !! İŞTE ÇALIŞMALARIMIZ Sayfamız - http://www.facebook.com/beyazrusya.egiti m Videolarımız - http://www.dailymotion.com/Belarus-egiti m Videolarımız - http://www.izlesene.com/kanal/ruscakurs Videolarımız - http://www.youtube.com/user/34karabey F otoğraf Galerimiz - https://picasaweb.google.com/belarustanb ul Bir çok çalışmayı bulacağınız web adresimiz - www.ruscakursuruscakursu.tr.gg etiketle r: rusça, kurs, belarus, minsk, baranoviçi, grodna, gomel, mogilov, güvenilir, ucuz rusca kurs, uygun fiyat rusça , güvenli güvenilir danışman, güvenilir danışmanlık, uygun rusça eğitimi, belarus üniversite, sınavsız üniversite, rusça öğrenmek, rusça dil bilgisi, beyaz Rusya Ukrayna rusca Beyazrusya Belarus yaşam eğlence gece hayatı sınavsız üniversite okumak rusça gramer, [/b]
  • #3796510
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.