Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu

Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu
 
Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu Belarus - Beyaz Rusya'da Ucuz Rusça Dil Kursu
BELARUS YAZ DÖNEMİ RUSÇA KURSU YAZ KURSUNA ÖZEL KAMPANYA 2012 YAZ DÖNEMİ RUSÇA DİL KURSU 1350 USD ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ, - Davetiye - Gidiş Vizesi - İstanbul - Minsk Gidiş Uçak bileti - Belarus Karşılama - Havaalanı - Okul transferi (tek yön) - Konaklama (Yurtta 2-3 kişilik odalarda) - Eğitim (Haftalık 20 saat ders) - Oturum - Danışmanlık ( Kurs suresince sizlerleyiz) - Oryantasyon - Özel Sağlık Sigortası (kurs süresince) - Sertifika - Evrak tercümeleri ve Noter tasdikleri - Şehir gezisi - Gsm Telefon Hattı - Belarus Sağlık Kontrolü DAHİLDİR !!!!!!! NOT: KURSLARA KATILMAK İÇİN ÖĞRENCİ OLMA MECBURİYETİ YOKTUR. HER YAŞTAN VE TAHSİLDEN İSTEYENLER KURSA KAYIT YAPABİLİRLER.. KURS TEMMUZ 1 DE BAŞLAYACAKTIR. EYLÜL İLK HAFTA BİTECEKTİR. EYLÜL 15 E KADAR OTURUM SÜRELERİ VARDIR. SON BAŞVURU TARİHİ 20 MAYIS !!!!! YETKİLİMİZ Uğur Kılıç - karabey_34@hotmail.com + http://www.fa cebook.com/belarustanbul EFFAF , GÜVENİLİR , UYGUN VE REFERANSLI ÇALIŞAN TEK KURUM OLARAK SİZLERE EN DOĞRU BİLGİYİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ. Fazla söze gerek yok , biz çalışmalarımızla sizlerin karşısındayız.. Açık referans veremeyen , çalışmalarını paylaşmayan kurum ve kişilerden uzak durunuz madur olmayınız !! www.ruscakursuruscakursu.tr.gg http:// www.facebook.com/beyazrusya.egitim Belar us Eğitim'de Güvenilir Adres!!! İrtibat - UĞUR KILIÇ karabey_34@hotmail.com etiketler. ucuz rusça kursu rusca eğitim yurt dışı rusça eğitim , kurs güvenilir danışman , referanslı sertifikalı rusça kurs , rusya beyaz rusya belarus minsk grodna baranoviçi , ileri seviye ve temel seviye rusça dil kursları , padej rusça fiil güncel kelimeler ve rusça pratik kursu , haziran ve temmuz yaz kursları , beyaz geceler , rusça öğrenmek , rusca konuşmak , kolay rusça eğitimi , kaliteli eğitim kaliteli iyi konaklama , rusça belarus'da öğrenilir..
  • #2987108
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.