BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR

BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR

Marmara » Kocaeli » Derince
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Derince
BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR
 
BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR BİCHON BESLEMEK AYRICALIKTIR
Bichon havanese yavrularımızın dedesi Zeytin dışardan gelmiştir ve ırkın süper bir temsilcisidir. Büyük olanların resimlerini fikir vermesi için ekledim. Sık ve dalgalı tüyleri parlak olur. Dominant mizaçlı olurlar korku bilmezler. Küçük ırklar içinde en dayanıklı ırktır bahçede de kalabilir , yeri güzelse soğuktan sıcaktan etkilenmez. Eğitimi ve beslenmesi kolaydır. Çok iyi bekçidirler, gece gelen beklenmeyen misafirler onları hiç sevmez , yabancıyı haber vermemesi imkansızdır. Sahibine çok düşkündür yanından ayrılıp başıboş gezmez. Düzenli taranırsa fazla tüy dökmezler. İki adet siyah yavrumuz sahiplenmeyi bekliyor , kendi yavrularım olduğu için uygun veriyorum. Bakımlı olursa siyahlar çok parlak tüylü olur , tecrübelerimden biliyorum. 80 günlük oldular, anne sütünü bolca alıp bahçede oynayarak büyüttüm , hiç kapalı kalmadılar. Bu deddiklerim yavrunun bir ömür boyu sağlıklı olması için çok önemlidir.Bağışıklık sistemi yavruyken gelişir.Aşılı ve karneli tesli edilecekler, Hayırlı olsun.
  • #4048040
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.