Kocaeli Derince terrier yavrular

Kocaeli Derince terrier yavrular

Marmara » Kocaeli » Derince
350₺
Kocaeli Derince terrier yavrular
 
Kocaeli Derince terrier yavrular Kocaeli Derince terrier yavrular Kocaeli Derince terrier yavrular Kocaeli Derince terrier yavrular Kocaeli Derince terrier yavrular Kocaeli Derince terrier yavrular
Yavrularımızın ırkı terrier bichon havanesedir ve dedemiz zeytin (siyah yetişkin ) dışardan gelmiştir.Yurdumuzda pek az orijinal bichon havanese bulabilirsiniz. Küçük ırklar içinde bichonlar en dayanıklı ve zeki ırktır , iyi bakıdıktan sonra kolay kolay hasta olmaz, açık havadan etkilenmez, yemek seçmez. Bichonlar çok zeki ve neşeli bir ırktır 28cm ve 5kg civarı olabilirler. Renkleri değişkendir. En güzel temsilcileri siyah ve kızıl kahverengi olanlardır.Çünkü bu renk olduklarında tüyleri daha parlak görünüyor. Tüylerin gür, dalgalı ve yoğun olması bu ırk için çok aranan ve güzellik katan bir özelliktir. Irkı çok iyi temsil eden bu yavrularımız birer neşe küpü.Yavrularım kendi bahçemizde doğdular ve geniş bir bahçede sürekli kardeşleri ile sosyalleşerek, bol anne sütü alarak büyüdüler.80 günlük oldular.Büyük köpek resimlerini fikir vermesi için ekledim.Resimlerim güncel ve orjinaldir. Merak edenler telefon ederse bu harika yavruların videosunu izletebilirim.Kendi yavrularım olmasa bu kıvırcık tüylü bonus kafa yavruları bir pethoptan bu fiyata alamazsınız, çok daha vasızsız yavrular daha pahalı satılıyor.Biri abi biri ablamızdır.Canlı halleri resimlerden çok daha güzel.Büyük köpek resimlerinden kulakları siyah açık renk olan annemiz, düz beyaz babamız, düz siyah dedemiz Zeytindir.Hepsini gelip canlı görebilirsiniz.İstanbula elden teslim edebilirim.Otobüsle gönderim yapmıyorum çünkü yolda bu sıcaklarda ne olacağı belli olmaz, riske atamayız.Karneleri ile aşılı teslim alacaksınız.
  • #4047869
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 0 NUMARA TERRİER YAVRULAR

    YAVRU YETİŞKİN ARADIĞINIZ TÜM IRKLARLA KALİTELİ VE GÜVENLİ BİR ALIŞVERİŞ İÇİN Hİ ...

  • kangall aliciya hayirli ugurlu olsun

    Sivas kangal cok hoş köpek şimdiden aliciya hayirli ugurlu olsun ...

  • SATILIK King Charles Cavelier YAVRULARI

    Ömür boyu ırk garantili iç dış parazitleri yapılmış karneli ve çipli . Satış sağ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.