Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir

Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir

Marmara » Edirne » Edirne
800₺
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir
 
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRÄ°ER yavrularımız tuvalet eÄŸitimi almakta olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Dilerseniz kendiniz gelip istediÄŸiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. web kameradan Whatsapp-Viber- Wechat programları ile yavrularımızın canlı veya videodan yavrularımızı görüp istediÄŸiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir ÅŸekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 Temel Özellikleri Zeki, oyuncu, efendisine baÄŸlıdır. Yabancı sesler duyduÄŸu zaman dikkat kesilir. Evde uyuması gerekir, iyi huyludur. FildiÅŸi veya beyaz-fildiÅŸi renkte olabilir Neler Yapar? Ä°nsana eÅŸlik eden klasik bir köpektir. Zarif ve sevimlidir. On sekiz yaşına kadar yaÅŸayabilir. Nemden korunmalıdır. Tüylerinin güzelliÄŸini korumak için bahar ve güz aylarında yaÄŸmurdan korunmalıdır. Kökeni GeçmiÅŸi çok eskilere uzanan bu köpek, Grek filozofu Theophrastus tarafından ââââ¬Å¡¬Å"Melitaââââ¬Å¡ ¬ cinsi olarak tanımlanmıştır. Melita, Maltaââââ¬Å¡¬ââ⬢nın arkaik ismidir. Ä°talyaââââ¬Å¡¬ââ⬢da minyatür spaniel ve poodle kanı eklenerek geliÅŸtirilmiÅŸtir.
  • #3550206
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Mama karşılığı siyah Toy Poodle YetiÅŸkin diÅŸi köpekler

    Mama karşılığında 2 tane dişi siyah Toy Poodle dişi yetişkin sahiplendirilecekti ...

  • 9 AYLIK KÖPEĞİM KAYBOLDU

    BU KÖPEK KAYIPTIR.GÖRENİN VE BULANIN LÜTFEN 05326145321-02423167372 NOLU TELEFON ...

  • Karbeyaz Spitz Yavrularımız

    Karbeyaz SPİTZ yavrularımız tuvalet eğitimi almakta olup ilk karma aşı ve parazi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.