Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir

Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir

Marmara » Edirne » Edirne
600₺
Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir
 
Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir Maskeli Kısa Bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir
Maskeli kısa bacak JACK RUSSEL TERRİER yavrularımız tuvalet eğitimi almakta olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Dilerseniz kendiniz gelip istediğiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. web kameradan yavrularımızı görüp istediğiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 Jack Russell, Amerikan Köpek Kulübü tarafından yakın zamanda tanınmıştır. Bu küçük, sağlam yapılı ve atletik köpek Tilki Terrieri'nin daha az rafine haline benzemektedir. En az % 51'i beyaz olmak kaydı ile özellikle baş ve kuyrukta kızılımsı siyah, ten rengi ve kahverengi lekeler görülür. Kafatası kulak arasında genişçedir ve buruna doğru sivrilir. Alın çıkıntısı belirgin; ancak çok keskin değildir. Burun siyah ve gözler koyu renkli ve badem şeklindedir. V şeklindeki kulaklar öne doğru kıvrıktır. Jack Russell esnek bir vücuda ve ortalama bir insanın elleriyle kavranabilecek nispeten dar bir göğse sahiptir. Bu onun avın peşinden kovuklara girmesine yardımcı olur. Kesik kuyruğu sırtta dik taşınır. Karakteri Jack Russell Terrier hareketli ve yaşam dolu bir ırktır. Gözü pek ve kesinlikle korkusuzdur. Oyun oynamaya bayılır. Onu kızdırmayan ya da vurmayan çocuklarla arası iyidir. Çok zekidir; ancak inatçı ve başına buyruktur. Eğitimi güç olabilir. Jack Russell diğer köpeklere karşı saldırgan olabilir. Bu nedenle yavruyken çok iyi sosyalleştirilmelidir. Bazıları bu nedenle başka köpeklerce öldürülmüştür. Güçlü bir av güdüsüne sahiptir ve diğer küçük ev hayvanları ile güvenilmemelidir. Kovalamaya ve keşfetmeye bayılır. Tasmasız serbest bırakılmamalıdır. Jack Russell kazmayı ve havlamayı sever. Yeterince meşgul edilmezse huzursuzlanır ve eşyalara zarar verici olabilir. Yaşam Ortamı Jack Russell Terrier yeterli egzersiz imkanı sağlandığında apartman hayatına da uyum sağlar. Ev içinde oldukça hareketlidir. Egzersiz İhtiyacı Jack Russell Terrier kolay adapte olur ve küçük bir bahçede de kendini eğlendirebilir. Ancak en çok koşup oynarken ya da avlanırken mutludur. Bakımı Hem düz hem de tel tüylülerin bakımı kolaydır. Düzenli tarama tüylerin genel bakımını sağlayacaktır. Kökeni Jack Russell Terrier, 19. yüzyılda Jack Russel adında bir rahip tarafından geliştirilmiştir. Bu ateşli küçük terrier özellikle tilki avında kullanılmaktaydı. Üreticiler çalışma kapasitesine bağlı üretim yaptıklarından dış görünüş çeşitlilik gösterir. Eski İngiliz avlarında Jack Russell Terrier atlara ayak uydurabilecek kadar uzun bacaklı olması gerekirdi. Enerjik ve oyuncu Jack Russell iyi bir aile köpeği olabilir.
  • #3494037
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bursa merkezde sahibinden satılık üç aylık sevimli Sibirya Kurdu (Husky)

    Üç aylık sağlıklı yavru dişi Sibirya Kurdu satıyorum. Akıllı ve kendini sevdiren ...

  • MASKE FİLMİNDEKİ KÖPEK EVİNİZDE yavrularbu

    safkan jack russel terrier yavrular bu kalitede yavrular bulmak cok zordur kaçır ...

  • SATILIK SARI KAFA POİNTER YAVRULAR

    selamın aleyküm arkadaşlar elimde sarı kafa kesme pointer yavrular vardır anne b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.