AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR.

AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR.

Akdeniz » Kahramanmaraş » Afşin
200₺
  • 200₺
    Akdeniz » Kahramanmaraş » Afşin
AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR.
 
AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR. AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR. AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR. AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR. AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR. AFŞİN LEONARDİT KAMPANYA YAPIYOR.
ORANİK GÜBRE ARTIK VAZGEÇİLMEZİMİZDİR AMA UCUZA ALABİLMELİSİNİZ. 2016 YILI BOYUNCA LEONARDİT FİYATLARIMIZ SABİT KALACAKTIR. ( Fiyatlar Yükselmeyecektir ) FİYATLARIMIZ ŞU ŞEKİLDEDİR. AFŞİN LEONARDİTTEN 2016 yılında DEĞİŞMEYEN FİYATLAR GİDYA; 100 Tl/Ton Anbalajsız dökme olarak 200 Tl/Ton. 25 Kg lık Torbalarda 250 Tl/Ton En az % 45 Humik Asit- Fulvik Asit, ½ 65 Toplam Organik madde içeriği. İletişim için lütfennolu telefonu arayın. Yüksek humik asit içeriği ile en ucuz leonardit üretiyoruz. Organik toprak düzenleyici olarak leonardit vazgeçilmezdir. Organik gübre diye anılıyor olsa da leonardit bir gübre değildir. Leonardit ve Humik Asitle ilgili her türlü bilgi ve yardım için bizi arayabilirsiniz. Üretici olmak istiyorsanız da her türlü bilgi ve yardıma hazırız. Bilgipaylaşımında hiçbir ticari kaygı gütmüyoruz. Her zaman insanı ve hizmeti ön planda tutuyoruz. Bunu anlamak için aramanız yeterlidir. Sıvı Humik Asit üretmeyi öğrenmek için; afsinleonardit.wix.com/asin-leonardit adresine gidin.
  • #4139903
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.