Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT )

Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT )

Akdeniz » Kahramanmaraş » Afşin
170₺
  • 170₺
    Akdeniz » Kahramanmaraş » Afşin
Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT )
 
Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT ) Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT ) Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT ) Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT ) Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT )
Afşin-Elbistan Linyitleri değil ( AFŞİN LEONARDİT ) AFŞİN - ELBİSTAN LİNYİTLERİ ( AFŞİN LEONARDİT ) Çünkü madenin tamamına yakını Afşin topraklarında ve bu madende 1 Kg dahi Linyit yok. **BİR MADEN DE TALİHSİZ OLABİLİYOR.** LEONARDİT'i LEONARD 1960 yılında keşfettiği halde. 1970 li yıllarda şerefli milletimin tembel mühendisleri AFŞİN LEONARDİTİN adını Afşin-Elbistan linyitleri koydular. Toprağa atılası organik içerik ateşe atılıp yakılarak az enerji bol kül elde ediliyor. Leonardit en ucuza AFŞİN'den alınabilir. Çünkü Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük LEONARDİT rezervlerinden biri, Türkiye'nin toplam LEONARDİT rezervinin yaklaşık yarısı AFŞİNDEDİR. AFŞİN LEONARDİT % 45-48 oranlarında Fulvik asit ve Humik Asit içeriğinin yanında, yüksek organik madde miktarıyla da (% 68 ) ilgi çekmektedir. Bu özelliğinden dolayı keşfedildiği yıllarda LEONARDİT henüz bilinmediği için maden AFŞİN-ELBİSTAN LİNYİTLERİ diye adlandırılmış ve yıllardır linyit diye yakılmakta ve enerjisinden elektrik üretilmektedir. Ülkemizde çok bol miktarda LEONARDİT bulunduğu halde çiftçiye bu ürün çok pahalıya satılmaktadır. (tl ) Biz en düşük kâr oranı ile en yüksek satış miktarını hedeflemekteyiz. **LEONARDİTİN TONU Ambalajsız dökme şekilde **170** TL (Fabrika teslimi) Ambalajlı (25 Kglık torba) **220** TL (Fabrika teslimi)** Fabrikamıza aracı ile gelen müşterilerimiz istedikleri miktarda ürün satın alabilirler. NAKLİYE MÜŞTERİYE AİTTİR. İstenildiği takdirde araç bulmada yardımcı olunur. Ancak nakliye maliyetleri sebebiyle siparişler en az 20-25 ton olmalıdır. Daha az miktardaki siparişlerde hem araç bulmak zor hem de birim nakliye oranları oldukça yüksektir.
  • #3337388
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.