ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI saniyedeadana

ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI saniyedeadana

İç Anadolu » Ankara » Ankara
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI
 
ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI
ADANAFAST KARAVAN BÜFE:15 saniyede adana kebap; Futbool sahalarinda, plajlarda, panayirlarda, düyünlerde, kisacasi insanlarin yogun oldugu yerlerde 15 saniyede adana kebap sise dizer, izgara balik, izgara tavuk, cevirerek pisirir. ADANAFAST KARAVAN BÜFE: Adana kebap makinesi, elektirikli cevirme makinesi, 120 cm mangal, 12 tane sis, bunlar paslanmaz celikten üretilmistir, 100 litre su deposu, 100 litre atik su deposu, fan, davlumbaz, lavabo ve satis tezgahi, calisma tezgahi 300*200*200 ölcülerinde adanafast karavan büfe. Adanafast karavan büfe 750 kg altinda oldugundan ruhsat gerekmez.
  • #3717302
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.