ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI saniyedebir

ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI saniyedebir

İç Anadolu » Ankara » Balgat
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Balgat
ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI
 
ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI ADANAFAST KARAVAN BUFE CAZIP YENI IS IMKANI
ADANAFAST KARAVAN: Her 15 saniyede bir adanakebap sise dizilir ve pisirir.Paslanmaz celikten otomatik adanakebap cikarma makinesi, ve elektirikli cevirme makinesi, 120 cm paslanmaz celik mangal, 12 tane sisler, lavabo, 100 litre temiz su deposu, 100 litre atik su deposu Futboll sahalarinda, panayirlarda, düyün salonalrinda, insanlarin yogun olarak toplandigi yerlerde hizli bir sekilde yemek ihtiyacini giderir. iyi bir calismayla 3 ayda parasini cikarir.
  • #3716821
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.