4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ

4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ

İç Anadolu » Ankara » Maltepe
750₺
4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ
 
4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ 4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ 4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ 4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ 4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ 4, 5 AYLIK ORJİNAL PEKİNEZ
Okuduğum ve yurtdışına çıkacağımdan minik dostumu sahiplendirmek istiyorum..köpeğimin erkektir ve tüm aşıları tamdır.hiçbir sağlık problemi yoktur.aşı karnesi ile yeni sahibine teslim edeceğim. normalde orjinal pekinez fiyatları 1.500 tldir.sadece 1.500 tl alınıyor fakat maması aşıları derken yavru bir köpek 2.300 tl geliyor.köpeğim evde tek başına kalabiliyor.bir yere bağlandığı zaman duruyor.havlaması yok.fakat tuvalet eğitimi tam değil zaten 4, 5 aylık bir köpeğin tuvalet eğitiminin tam olması imkansız yemeğini verdikten sonra balkona yada dışarı çıkarırsanız o kendisi yapıyor.Fiyatı 750 tldir. NOT: Aradığınızda açamayabilirim eğer mesaj atarsanız dersten çıktığımda size dönebiirim.
  • #3425319
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Satılık Köpek Çiftliği

    Köpeklerimin hepsi saf kan ve ırk standartlarındadır...Yaş ortalamaları 1 ve 6 a ...

  • Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir.

    Siyah TOY POODLE yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi almış olup il ...

  • PETONYA PETSHOP SATILIK ALABAY YAVRULARI

    Karakteri Zeki, kendinden emin, her yönüyle dengeli, aynı zamanda, özgürlüğüne ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.