Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir.

Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir.

Marmara » Edirne » Edirne
500₺
Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir.
 
Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Siyah TOY POODLE yavrularımız tuvalet eğitimlidir.
Siyah TOY POODLE yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi almış olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Yavrularımız 4 aylıktır ve fiyatı o yüzden bu kadar düşüktür. web kameradan yavrularımızı görüp istediğiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 Sefa CANIM Mevcut Irklarımız : Maltese terier, Pincher, Amerikan Cocker, Yorkshire terier, Siyah Poodle, Kahverengi Poodle, Pomerranian boo, Jack Russel Terrier, Şivava (Chihuahua) , Pug Mops, Shih-Tzu, French Buldog, Alman Kurdu, Cavalier King Charles, Sharpei, Chow Chow, Akita İnu, Labrodor Retreiwer, Rottweiller, İngiliz Bulldog, Beagle
  • #3425125
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • PETONYA PETSHOP SATILIK ALABAY YAVRULARI

    Karakteri Zeki, kendinden emin, her yönüyle dengeli, aynı zamanda, özgürlüğüne ...

  • Sahibinden 4 aylık Safkan Eğitimli Dişi Shih Tzu

    Hayatımda en çok istediğim şey bir köpeğimin olmasaydı, geçtiğimiz şubat ayında ...

  • 11 aylık dişi husky sahip aranıyor!!

    yavruya bakabilecek hayvansever, sorumluluk sahibi kişiler arasın lütfen..sadece ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.