2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli

2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli

Marmara » Edirne » Edirne
1.000₺
2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli
 
2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli 2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli 2.5 aylık Tea Cup YORKSHİRE TERRİER tuvalet eğitimli
2.5 aylık Tüy dökmeyen , alerji yapmayan Erkek Tea Cup YORKSHİRE TERRİER yavrumuz tuvalet eğitimi almakta olup ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte gönderilecektir. Hemen hemen bütün şehirlere gönderim imkanımız mevcuttur. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. İletişim : 0534 400 54 56 Karakteri Yorkshire Terrier, küçük boyutlarının farkında değil gibi yaşar. Her zaman maceraya hazırdır. Bu küçük köpek oldukça cesur, enerjik, sadık ve zekidir. Sahibine karşı sevgi dolu ancak bazen yabancılara karşı mesafelidir. çocuklarla arası iyidir. Yorkshire bazen inatçı olsa da eğitimi kolaydır. Irk insana fazla bağlıdır ve bol sevgi ve ilgi ister. Yorkshire mükemmel bir bekçi köpeğidir. . genelde şirin ve tatlı bir köpektir. Bu küçük köpekler aşırı korumacı bir havayla büyütülmemelidir. Yaşam Ortamı Yorkshire, apartman hayatı için iyi bir seçenektir. Evde oldukça aktiftir. Egzersiz İhtiyacı Yorkshire Terrier, fazla egzersize gereksinim duymaz. Yine de düzenli egzersizin keyfini çıkarmaktan da geri durmayacaktır. Bakımı Düzenli bakım gereklidir. günlük taranmaya ihtiyacı vardır. Baştaki tüyler tokayla toplanabilir. Dişleri düzenli olarak temizlenmelidir. Bu ırk neredeyse hiç tüy dökmez.
  • #4054091
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Orjinal Satılık Saf Kan Alaskan Malamute Yavrularımız

    Orjinal Satılık Saf Kan Alaskan Malamute Yavrularımız Kökenleri kutup kurtların ...

  • SAFKAN ORJİNAL KANGAL YAVRULARIMIZ

    SAFKAN ORJİNAL KANGAL YAVRULARIMIZ Günümüzde bakıldığında, hayvanlar insanlar t ...

  • pointer av köpeği yavruları

    konya merkezde avcı anne babadan pointer yavrular yavrular 20 haziran 2015 doğum ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.