mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz

mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz

Marmara » Edirne » Edirne
1.200₺
mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz
 
mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz mükemmel kalite cavalier king charles yavrumuz
====Orijinal CAVALİER KİNG CHARLES Yavrumuz tuvalet eğitimi almakta olup ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte gönderilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Hemen hemen bütün şehirlere gönderim imkanımız vardır. iletişim : 0534 400 54 56 Karakteri Cavalier King Charles Spaniel canlı, hareketli, coşkulu bir köpektir. Coşkusunu en güzel şekilde heyecanla kuyruk sallayarak belli eder. Sportif ve dışa dönük bir ırktır. Korkusuzdur ve sahibini memnun etmekten hoşlanır. Yeterince zeki bir ırk olan Cavalier, eğitimi kolay, nazik, itaat eğitimine başarıyla yanıt veren bir ırktır. Diğer köpeklerle ve petlerle iyi anlaşır. Cavalier yalnız kalmak istemez, özellikle ilgiyi üzerinde tutmaktan çok hoşlanır. Bu ırk pet olarak yetiştirilmiş olmasına rağmen köken aldığı ırkların avcılık içgüdülerini taşır. Koku ve görme duyusu kuvvetlidir. Bazen ilgisini çeken bir kokunun veya bir hayvanın peşine düşebilir, bu nedenle güvenli olmayan çevrelerde tasmasız dolaştırılmamalıdır. Belli yaşın üstündeki çocuklarla daha iyi anlaşır. Yaşam Ortamı Apartman yaşamı için uygun bir ırktır. Ev içinde orta derecede aktif olduğundan küçük bir bahçeye çıkış imkanı gereklidir. Egzersiz İhtiyacı Adaptasyon yeteneği kuvvetli bir ırk olan Cavalier King Charles ailenin sağlayacağı egzersiz imkanlarına uyum sağlayacaktır. Parkta özgürce koşup oynayacağı saatlerden mutlu olur. English Toy Spaniel'in bir alt tipi olan King Charles ile Cocker Spaniel arasında yapılan çaprazlamalar sonucu elde edilmiştir. Yetiştiriciler, Kral II. Charles'ın portrelerinde görülen güzel Toy Spanielleri andıran köpekler yetiştirmeyi amaçlamışlardır. 1920'lerde Londra'da yapılan bir showda King Charles ırkından uzun burunlu olanlara ödül verilerek Van Dyck'in tablolarında görülen köpeklere çok benzeyenler seçilmiş ve ırkın elde edilmesinde kullanılmışlardır. 1940'larda bu köpekler ayrı bir ırk olarak kabul edilmiş, 1980 yılında UKC tarafından resmi olarak tanınmış, 1996'da ise AKC tarafından Toy grubuna dahil edilmiştir. Yapı olarak Pug burunlu King Charles Spaniel'den farklı olsa da isim benzerliği nedeniyle zaman zaman karışıklıklar yaşanmaktadır.
  • #3966213
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 8 aylık dişi dobermanımı ev değişikliği yüzünden satıyorum....5066594934 numaram

    french bulldog, pug ve chihuahua takas yapabilirim........... ...

  • satılık mavi gözlü maskeli sibirya yavrular

    BONCUK GÖZLÜ TAM MASKELİ SİBİRYA HUSKY YAVRULAR DOLUNAY KÖPEK KALİTESİYLE DİŞİLE ...

  • Eskişehir satılık rottweiler :))

    DAMIZLIK EŞLİ YAVRU ALINMIŞ BANKO EŞLEŞME VE YAVRULAMA GARANTILI ÖZEL SEBEBLERDE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.