2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ.

2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ.

Marmara » İstanbul » Erenköy
Görüşülür
2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ.
 
2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ. 2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ. 2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ. 2.5 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR YAVRU GÜMÜŞ KIZ.
Gümüş 2.5 aylık oldu baba british shorthair anne van melezi.15 mayıs doğumlu kızımız çok oyuncu tuvalet eğitimli akıllı ve sevimlidir.Erenköy, Kozyatağı, Sahrayıcedit civarlarında oturan bir aileye Axis Veteriner Kliniğinin takibinde olması şartıyla ücretsiz sahiplendirilecektir.Kızımıza kedi bakımında deneyimli, evde küçük çocuğu olmayan, camlarında sineklik takılı ömürlük bir yuva arıyoruz.Kızımız hediye olarak verilmez..İstanbul dışına verilmez.çünkü klinik takibinde olacaktır.Bahçekatı giriş katı bekarlara, öğrencilere.kısırlaştırma karşıtlarına sahiplendirme yapılmayacaktır..Gümüş veteriner mamasıyla beslenmekte ve günde bir öğünde ödül olarak yaşmama verilmektedir.yaşam standartı yüksek bakabilecekseniz lütfen arayınız.İst/Anadolu yakası/Sahrayıceditteyiz.İletişim 0535 673 8291 (10.00-20.00 arası)
  • #2695609
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • lilak british shorthair yavrulari

    anne altinda, satilik SAFKANsaglikli, cok guzel yavrulari british shorthair.anne ...

  • Bir bucuk aylık renkli gözlü Van kedisi

    Yavrumuz çOk tatlıdır. 1 buçuk ay önce dünyaya gelmiştir. sevecen, yaramaz kendi ...

  • 6 Aylık Van Kedisi

    Çok Tatlı Sevecen Mavi gözlü Siyah beneği olmayan Gözüm gibi baktıgım TATLI Yavr ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.