2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK.

2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK.

Marmara » İstanbul » Erenköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Erenköy
2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK.
 
2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK. 2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK. 2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK. 2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK. 2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK. 2.5 AYLIK İRAN MELEZİ GÜMÜŞ TONLARINDA MÜKEMMEL BEBEK.
Adı pırıl Annemiz klinikte doğum yaptı .Pırıl annesütüyle büyüdü ve muhteşem güzelliğine vurulduğumdan sahiplendirilmesini ben üstlendim.Pırıl muhteşem gri tonlarını üzerinde barındırıyor.Ve ender rastlanan değişik bir bebek..ismi gibi pırıl pırıl 1.5 aydır sevgiyle bakıyoruz.evimizin en küçüğü en insan canlısı en oyuncusu neşe kaynağı.Reklamlarda oynayan Whiskas kedilerinin bir benzeri pırıl.Pırıl çok iyi besleniyor.Veterinerden alınan Hills'in kitten tuna balıklı kurumaması ve bir öğünde aynı markanın yaş mamasını ödül olarak veriyoruz.İlk aşılarını oldu.Veteriner kontrolleri yapıldı.Tırmalama ağacına alışık.Eve zarar vermez.Tuvalet eğitimli ve üstelik acayip titiz bir bebek.Yavru kedi bakımını bilen deneyimli ellere teslim etmek istiyoruz.Mutlaka camlarda sineklik takılı olmalı çünkü çok meraklı olduğundan camlar açık olduğunda fırlıyor.Çok kedili evde büyüdüğünden eğer evde kediniz varsa ideal arkadaş olur.sabırlı olmanız kaydıyla..Bebeğimizi bekarlara, çok küçük çocuğu olanlara, evde bütüngün yalnız kalacaksa(evde 1 kedi varsa sorun değil) çalışanlara vermeme düşüncesindeyiz.Aileler tercihtir.Yaşam standartını aynen devam ettiririm, veteriner kontrollerini aksatmam, Ona annelik yaparım ve ömürlük yuvası olurum diyorsanız(11.00-20.00)arasıden Nihal Hn.iletişime geçiniz.Mesajlara cvp verilmeyecektir.İSTANBUL/ANADOLU YAKASINDAYIZ..Takip açısından İstanbul dışına göndermiyoruz...
  • #2640030
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.