zeytin incir meyve bahçesi satılıktır.

zeytin incir meyve bahçesi satılıktır.

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
420.000₺
  • 420.000₺
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
zeytin incir meyve bahçesi satılıktır.
 
zeytin incir meyve bahçesi satılıktır. zeytin incir meyve bahçesi satılıktır. zeytin incir meyve bahçesi satılıktır. zeytin incir meyve bahçesi satılıktır. zeytin incir meyve bahçesi satılıktır. zeytin incir meyve bahçesi satılıktır.
Bursa M.K.Paşa Lalaşahin Mah.Kalburcu meşe mevkiinde 354 ada 23 parselde kayıtlı bahçemizi bir ihtiyaçtan dolayı acele satılıktır. Bahçemiz 16 dekar olup 40 adet on yaşında siyah Incir, 300 adet on ve yitmibeş yaşlarında Zeytin, 15 Adet kültür İnnap, 15 Adet yerli İnnap, 10 Adet beş yaşında Ayva, 3Adet beş yaşında Dut. Bir iki dönüm kadar da boş tarla dır. Bahçemiz keltaş köyü yolu üzerindeki yeni içme suyu tesislerinin önünden ikinci tarladır. İçme suyu tesislerinden su alınmıştır. Bu tesislerden elektirik alınabilir. Bahçemizin bulunduğu yer Lalaşahin Mah.olup ileriye dönük değerli bir gayrimenkuldür. Bir. Ihtiyaçtan dolayı acele satılıktır.
  • #3770961
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.