yumurtası bol lohman brown

yumurtası bol lohman brown

Çanakkale / Ezine / Çınarköy Köyü
18₺
 
Çınarköy Köyü hayvanlar ilanı Çınarköy Köyü hayvanlar ilanları Çınarköy Köyü hayvanlar fiyatları Çınarköy Köyü hayvanlar ilanı ver Çınarköy Köyü hayvanlar ilanı Çınarköy Köyü hayvanlar ilanları Çınarköy Köyü hayvanlar fiyatları Çınarköy Köyü hayvanlar ilanı ver Çınarköy Köyü hayvanlar ilanı
Hayvanlarımızın gramajı rakiplerimize göre kesinlikle daha fazla olup ve daha sağlıklı olduklarının garantisini veririz. Şöyle ki diğer sözde firmalar yani maalesef olmamalarına rağmen bunlara rakibimiz demek zorundayız.Piyasaya sağlıksız ve hasta hayvanları sürdüklerini dahi göz önüne almasak bile kesinlikle bizlerle yani BALIKESİR YARKA olarak sunduğumuz ne gramajı nede fiyatında bizlere yetişmeleri maalesef mümkün değildir.Bu konuyu her platformda ve her ortamda iddia ettiğimiz gibi bir kez daha iddiamızı yeniliyoruz.

1 Gramajda

2 Hayvanların haftasında

3 Sağlığında

4 Vel hasıl müşteri memnuniyetinde her zaman olduğu gibi bir kez daha hodri meydan diyoruz.

5 Eğer müşterilerimiz yada piyasa araştırması yapan arkadaşlarımız öncelikle tüm firmaların ticari sayfalarında küçük birer araştırma yaptığında tüm tutarsızlıklarının gözden kaçmayacak şekilde ortada olduğunu göreceklerdir.

6 Bunun sağlaması olarak da öncelikle bizler tüm müşteri ve araştırmacı arkadaşlarımızı önceden randevu sistemiyle mekanlarımıza davet edip misafir ettikten sonra tüm ürünlerimizi müşterimize sergiliyebilmekteyiz. Yine aynı koşullar altına gerçek bir alıcı arkadaşımızın veya müşterimizin yukarıda belirtmiş olduğumuz şartlara uyması kendi menfaati icabı olacaktır.

7 Tüm bu belirttiğimiz konular incelenip,irdelenip dikkatli bir şekilde tüm firmaların ürünleri denetlendiği takdirde tüm bu belirttiklerimizi kesinlikle abartısız olup daha eksik bile yazdığımızı müşterilerimiz piyasayı araştıran arkadaşlarımız kendi gözleriyle zaten göreceklerdir.

8 Tüm bunlara binaen yıllardır elimizde tuttuğumuz % 98 lik müşteri memnuniyetinin BALIKESİR YARKA olarak hala bizde olduğunu belirtir.Yinede ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZİ BİZLERE MEMNUNİYETİNİZİ EŞ DOST AKRABA VE TÜM ARKADAŞLARINIZA İLETMENİZİ BEKLERİZ..yarkalarımızin bu noktaya sevkiyati yapılmaktadır.
  • #4437891
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Çanakkale
  5. Ezine
  6. Çınarköy Köyü
  • her türlü canlı tavuk etlik civciv bulunur

    Etlık cıvcıvler etlık horozlar kırmızı yumurta tavukları ve günlük cıvcıvler bul ...

  • -L- BOY YUMURTASIYLA MEŞHUR LOHMAN BROWN KALİTE FARKIYLA SATIŞTA BALIKESİR YARKA

    Hayvanlarımızın gramajı rakiplerimize göre kesinlikle daha fazla olup ve daha sa ...

  • orjinal safkan sussex yarkalar

    BİZ FARKLIYIZ, ÇÜNKÜ BİZ; KENDİMİZE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİMİZİ BAŞKASINA YAPMIY ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.