yeni bir iş işyeri ...

yeni bir iş işyeri ...

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
yeni bir iş işyeri ...
 
yeni bir iş işyeri ... yeni bir iş işyeri ... yeni bir iş işyeri ... yeni bir iş işyeri ... yeni bir iş işyeri ... yeni bir iş işyeri ...
bornova çamdibinde devren işyeri , , 110 metrekare sektör petshop evcil hayvan ve malzeme satış mağazası işlek cadde üzerinde eshot otobüs durağı önünde bornova karşıyaka bostanlı buca gaziemir bayraklı tüm araçların geçiş noktası üzerinde kurulu olan mağazamızı devrediyoruz , , dilerseniz farklı bir sektör üzerine çalışma yapacaksanız ( simit sarayı , , market , cafe, lokanta , giyim , ) metrekare ve mevki şartları elverişlidir boş ve dolu fiyatını arayın görüşelim, böyle bir metrekare ve mevkiye sahip olmasına rahmen komşu dükkanlara nazaran yarı fiyatında kira bedeli bulunan çok uygun bir kirada , , detaylı bilgi için arayın görüşelim .. ister boş ister dolu kaçırılmıcak bir fırsat irtibat5304 bir kaç resim ekledim ama gelip canlı olarak görmenizi isterim ..!
  • #3121223
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.