yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme

yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
600₺
  • 600₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme
 
yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme yamaha motor römorklu sorunsuz sadece 600 tl bakmadan geçme
Arka balata yeni değişti 100 cc vergiden muaf. 4 vites manuel Lastikler yeni. Sorunsuz. ufak tefek bakımlar istiyor. çalışır ve yürüründe hiç sorun yok daha yeni uzun yol yaptım 700 km. kadar. Satışı hemen verilecektir eksik yok. Bu fiyata Yamaha Motor Römorksuz satış fiyatıdır. Römork makaslı ve yeni yaptırılmış. Çeki demiri vardır. Komple romörklu beraber satış fiyatı 1.000 TL dir. azda olsa pazarlık payı vardır.
  • #3116294
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.