yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor

yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor
 
yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor yakışıklı genç iş adamı bayan arkadaş arıyor
selam, ben istanbuldan TUNÇ yaş 29 ve boy 1.90, kısa saç esmer ve kendine ait ithalat firması olan genç bir iş adamı. bana uyacak bir bayan arkadaş arıyorum. seyahat engeli olmayan tatil yapmayı seven bu genç'e eşlik edebilecek, alımlı, rahat ve hoş bir bayan olabilir. Hayatında ki kadını sahiplenen, koruyan ve üzerine gerektiği kadar düşüp gönlünün hoş, kalbini mutlu kılmaya çalışan bir genç'im Gezelim eğlenelim yaşayalım, maddi problem yok, yeter ki kafalar uysun. Sosyal, esprili, eğitimli ve hoş bir beyle tanışmak istiyorsan yapman gereken ilana kendini tanıtıcı ve telefon numaranı içeren bir mesaj atmak. Gerisini whatsapp'dan konuşuruz.
  • #4183227
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.