vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim

vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim

Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim
 
vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim vinç üreticileri vinç firmaları ankara istanbul bursa kocaeli edirne vinç üretim
Telefon numarası:Fax:Adres: Battalgazi Mah. Sultan San. Sit. B:1 Blok No:26, sultanbeyli, İstanbul, Türkiye, 34000 Bize Ulaşın Ürün ile ilgili detaylı bilgiÇELİK VİNÇ MAKİNA SANAYİ VE TİC LTD. ŞTİ Firmamız 1990 dan bu güne kadar 500 kg dan 100 tona kadar çeşitli tiplerde 2500 ün üzerinde vinç üretimi gerçekleştirmiş olup çeşitli ülkelerede ihraç etmiştir.Ülke sanayimizede katlıda bulunmuş bir şirkettir. Ayrıca firmamızda ISO 9001 kalite standartları ile üretilen -Monoral Ceraskallar -Çift Kiriş Arabalı Ceraskallar -Gezer Köprü Vinçler -Portal Vinçler -Yer Vinçleri -Yük Asansörleri -Kullanım yerlerine göre özel tasarımlı vinçler(özel projeler) -Kablo Arabaları -Elektrikli Manyotik Frenler -Çelik Kontrüksiyon(Fabrika, Bina, Çatı) -Tüm Makinalarımızın Yedek Parçaları Üretilmektedir. Uzman kadromuzla müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Servis hizmeti ve projeler sunmaktayız.
  • #2547465
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.