varil fıçı samsun 10 kg varil satısı

varil fıçı samsun 10 kg varil satısı

Karadeniz » Samsun » Samsun
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Samsun
varil fıçı samsun 10 kg varil satısı
 
varil fıçı samsun 10 kg varil satısı varil fıçı samsun 10 kg varil satısı varil fıçı samsun 10 kg varil satısı varil fıçı samsun 10 kg varil satısı
SAMSUNDA BULUNAN FİRMAMIZ ÇÖP FIÇISI TEMİZLİK VARİL VE 100KG PLASTİK IBC VARİLLERİ SATMAKTADIR BELEDİYELER VE BELDELERE TOPTAN VE PARAKENDE SATIŞ YAPMAKTAYIZ ÜRÜNLERİMİZ TEMİZ BAKIMLARI YAPILMIŞ SATMAKTAYIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYANIZ ADRES.. HURDACILAR SİTESİ CEZAEVİ KARŞISI NO 15 SAMSUN SAMSUN VARİL TEL..Kullanımı son yıllarda giderek artan IBC Tankı, yüksek hacmi sebebiyle daha çok hammadde üretimi ve ticareti yapan kuruluşlar tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde popülaritesini gittikçe arttırmakta olan IBC Tankı, tehlikeli ya da tehlikesiz hammaddelerin güvenle taşınmasında sıkça kullanılmaktadır. Sac ve plastik varillerde olduğu gibi geri dönüştürülebilir olması da önemli tercih sebepleri arasındadır. Depolama kapasitesi 1000 lt.'yi bulan IBC Tankı, çelik kafeslerinin sağladığı sağlamlık nedeniyle ithalat ve ihracat firmaları tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. IBC Tankı genellikle çelik ve tahta paletli olmakla birlikte plastik paletli olarak da bulunabilmektedir.
  • #3257535
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.