üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM)

üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM)

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM)
 
üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM) üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM) üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM) üretim çiftligimizden satılık GOLDEN yavruları (BURKEM)
Golden Retriever'lar sevgi dolu, uslu ve zeki köpeklerdir. Kolaylıkla eğitilirler ve çocuklarla iken güvenilir ve naziktirler. Sadık, kendine güvenen, tatlı ve sahibini memnun etmeye hevesli bir ırktır. Aktif, güvenilir ve mükemmel bir aile köpeğidir. Golden Retriever itaat etmeye hazır yapısı nedeniyle itaat eğitimi onlarla çok keyifli geçer. Diğer hayvanlar dahil herkesle dost canlısı olduğundan ondan koruma görevi beklenmemelidir. Saldırganlık göstermemelerine rağmen Golden Retriever'lar gelen yabancıya havlayarak haber vererek iyi bekçilik edebilirler. İtaat yarışmalarında büyük başarı kazanmıştır. Iletişim için Mustafa AYDIN= 0536 651 81 81 (isim benzerliginden karıştırmayınız diger mustafa yadınla alakamız yoktur) Facebook= www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi Mail= mustafa@burkem.net Sitemiz= www.burkem.net
  • #3501227
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık malta terrier malta yavruları satılık terrier

    SATILIK MALTA TERRİER DİKKAT RESIMLER KENDI MAKINAMIZDAN ÇEKILMISTIR...ırk garan ...

  • SÜT BEYAZ YERLİ ÜRETİM MÜKEMMEL 0 VE 1 NUMARA TERRİER YAVRULARI

    1-)MİNİK SIFIR NUMARA TERRİER BEBEKLERİMİZ , EN SAĞLIKLILARI, EN OYUNCULARI SİZ ...

  • kocaelide satılık köpek

    kocaeli merkezden bora berberoğlu satılık heykel kalıpları satmak istiyorum aray ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.