üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl

üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl

Akdeniz » Antalya » Varsak
20₺
  • 20₺
    Akdeniz » Antalya » Varsak
üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl
 
üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl üreticidek anac keklik 20 beyaz keklik 70 tl
üretim çiftliginden ürünlerimiz faturalı, ek-9 belgeli, ayaklarında halkası bulunur. damızlık anac keklik 20 beyaz keklik 70 süs tavukları brahma 25 fizan , zibrit, dev cochin, sultan, ingiliz 20 döllü yumurtalar 5 tl süs tavuklarımız (brahmalar) damızlıklarımız avrupada 1. olmuştur saf ırklar kümesinizde olması gereken hayvanlardır.veterinerlerimiz tarafından aşılıdır. www.keklik07.com bilal aydın antalya türkiyenin her iline sigortalı garantili gönderilir... dikkat paralarınızıda dolandırıcılara kaptırmayın..
  • #2742982
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.