un fabrikası vals Çorum

un fabrikası vals Çorum

Karadeniz » Çorum » Çorum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Çorum » Çorum
un fabrikası vals Çorum
 
un fabrikası vals Çorum un fabrikası vals Çorum un fabrikası vals Çorum un fabrikası vals Çorum un fabrikası vals Çorum un fabrikası vals Çorum
PNOMATİK VALS Valsin ana gövdesi çelik konstrüksiyon olup monte edildikten sonra eksen kaçıklığını önlemek amacıyla tek parça halinde işlenir. Vals topları arasındaki öğütme boşluğu eksantirik cihaz yardımıyla hassas olarak ayarlanabilir. Topların yatakları sfero dökme demir olup çift sarılı rulman ile bağlanmıştır. Daha az parça çıkarılarak montaj ve demontaj işlemi gerçekleştirilebilir. Topların temizlenmesi işlemi yine fırça ve kazıyıcılar yardımıyla otomatik olarak yapılmaktadır. Ürün akış miktarı elektronik olarak düzenlenip vals toplarının boşta çalışmasını önlemektedir. Pozisyon Saati Hassas pozisyon saatleri ile top paralelliğinin ayarı ve kontrolü kolaylıkla yapılabilir. Yalıtımlı Fiberglass Ürün Kontrol Kapağı Hafif ve kullanımı kolaydır.Ses ve ısı izolasyonu sağlar. Merkezi Yağlama Sistemi Valsi durdurmadan top yataklarının yağlanmasına imkan verir.Duruş sürelerini azaltır. Elektrik Kabini Yüksek kaliteli elektrik ve elektronik komponentlere kolay erişim imkanı sağlar. Top Temizleme FırçasıKolay ayarlanabilir.Yüksek derecede top temizliği sağlar. Emniyet KilitleriTehlikeli bölgelere istenmeyen kişilerin ulaşımı engellenir. Kumanda Paneli Valsi kumanda etmek için gerekli tüm parametrelere ulaşım ve ayar kolaylığı sağlar. 80lik 100lük ve 125lik vals secenekleri bulunmaktadır ve istenilen ebatlarda vals üretilmektedir hız kontröllü deviri ayarlanabilir yemlik (merdane )
  • #3183771
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.