ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız

ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız
 
ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız ukrayna güzeli safkan himalayan kızımız
prensesimin adı köpük 3 yaşında....2 aylıkken oldukça yüklü ücretle aldım...oldukça sağlıklı...yaklaşık 2 yıl önce sezeryanla doğum yaptığından kısırlaştırmak zorunda kaldım...aşılarında sorun yok yeni yaptırdım...tuvalet alışkanlığı harika....tırmalama tahtasından başkayeri tırmalamaz... hatta tırmalamayı bilmez....biz biraz sıkarak seviyoruz ama inanın bir pati bile atmadı....gerçekten bakabilecekler arasın.... ücret konusunu yüzyüze konuşalım, çok bir şey istemiyorum yeterki alacak olan kişi bakabilecek biri olsun... bütün malzemelerini vereceğim... haftaiçi akşam 7 den sonra gelip görebilirsiniz..instagramda köpüğe ait olan erbiluti kullanıcı hesabıyla daha fazla resim görebilirsiniz..
  • #3909291
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.