türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi ..

türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi ..

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi ..
 
türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi .. türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi .. türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi .. türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi .. türkiyede tek secereli presa canerıo yavrularımız geldi ..
Kanarya Adaları'ndan, Molesser cinsinin yerlisi olduğu Tenerif ve Gran Kanarya' dan gelmektedir. Majorero - İspanyol Portekiz çoban köpeği - ile adalara sonradan getirilen Molesser cinslerinin çiftleşmesi sonucunda türemiştir. Bu çiftleşmeler sonucunda, etnik köpek cinslerine bir yenisi daha katılmıştır. Bu yeni cins, orta boylarda açık yada koyu kahve üzerine beyaz tüylere sahip, sağlam yapıda, Molesser cinsinin özelleklerini taşıyan fakat daha çevik ve hızlı bir köpektir. Sadık bir yaradılışa sahip olan bu cins, son derece uysal ve aktiftir. 16. ve 17. yy' larda türün nüfusunda büyük bir artış gözlemlenmiştir. Yorenın fetihten önceki tarihi yazılarında - özellikle de yapılan hizmetlerin anlatıldığı " Şehir Meclisi Dokümanları " nda - tür hakkında sayısız konulara değinilmiştir. Çoğunlukla kasaplar tarafından, sürüleri kontrol altında tutup, korumaları için ( çoban köpeği olarak ) kullanılmışlardır. GENEL GÖRÜNÜM Molesser köpeği gibi orta boylarda, dengeli vücut yapısına sahip, siyah suratlı, sağlam bir profile sahiptir. Kır kökenlidir ve vücudu orantı içerisindedir. Mesomorfik özelliklerini taşır; vücudun uzunlugu omuz yüksekliğinden daha uzundur. Dişilerın vucut uzunlugu biraz daha fazla oldugu için, bu özellikleri onlarda daha çok fark edilir
  • #4099049
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ DOG ACADEMY

    DOG ACADEMY KÖPEK ÇİFTLİGİ Eğitim-Üretim-Pansiyon *EĞİTİMLERİMİZ ÖMÜR BOYU GARAN ...

  • denizliden satılık maltese terrier

    maltese yavrularımız sağlık ve ırk garantili olup veteriner kontrolünde parazit ...

  • İNGİLİZ SETTER YAVRULARIM SATILIK

    İNGİLİZ SETTER YAVRULAR SAĞLIK VE IRK GARANTİLİDİR. İRTİBAT : TANJU UNEN TLF : ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.