türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!!

türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!!

Ege » Manisa » Akhisar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Manisa » Akhisar
  • Emlak / Konut / Satılık / Daire

  • türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!!
  • İlan no#3436756
türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!!
 
türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!! türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!! türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!! türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!! türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!! türkiyede kereste piyasasında kalitede bir ilk...!!!
Türkiye'Kereste Piyasasında Bir İlk.. !!!! Sibirya, Serov'un Kuzey Bölgesinden Süper Lüks Kalite Sarı Çam Kereste.... 10 Ay Vade ile Satışlarımız Başlamıştır....... Sibirya Serov'un üst kuzey bölgesinden, ultra ekstra sarı çam kereste 1 ve 2.kalite Türkiye, Kıbrıs , Kuzey Irak'taki işletmelerinize kadar birinci elden teslim ediyoruz.Aylık 5000 m3 ithal kapasitemiz olan orijinal menşe belgeli ürünlerimizi depomuzda görebilir arzu ettiğiniz farklı bir ölçü var ise siparişte verebilirsiniz.......................... .............................. Satış yaptığımız sektörler: , marangozlar, mobilya fabrikaları, yat ve tekne fabrikaları, ahşap ev üreticileri, tarihi yapı restorasyon müteahhitleri, inşaat müteahhitleri, keresteciler, , kereste toptancıları, kereste ihracatçıları, resmi dairer....fiyat kategorileri:a)1 ile 30 m3 arası b)- 30 ile 150 m3 arası, c)- 150 ile 300 m3 arası, e)-300 m3 üstü, f)- gemi bazında)..... Bilgi ve sipariş için Wolrd Trade Center pazarlama ve satış sorumlusu için iletişim :+9 05327458379 e mail: worldtradeturkey@gmail.com adres : paşa mh 13 sk no 18/c Akhisar/ Manisa Türkiye. Dünya dış ticaret ithalat ltd şirketi tel+902364123236 ........................................ ...............................We deliver the 1st and 2nd class quality extra yellow pine lumber in any size you wish from our factory located in Siberia to your office in Cyprus and Northern Iraq at first hand. We sell our products to: carpenters, furniture manufacturers, yacht and boat manufacturers, manufacturers of wooden houses, loggers and lumber wholesalers... Price categories: a)- between 30 and 150 m3, b)- between 150 and 300 m3 , c)- over 300 m3 , e)- based on ship)... .. For order and information : World Trade Center marketing and sales representative :+9 05327458379 e mail: worldtradeturkey@gmail.com.. adres : paşa mh 13 sk no 18/c Akhisar/ Manisa Türkiye. Dünya dış ticaret ithalat ltd şirketi telf : +902364123236 --------
  • #3436756
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Daire
  • Satılık Daire - kavacık otağtepe de satılık daire dubreks full boğaz manzaralı

    Satılık Daire - İstanbul Beykoz/ Kavacık Mah. Emlak Tipi:DaireFiyat:900.000 TLMe ...

  • milenyum emlak tan kavacık otağtepe satılık çatı dublekx yeni cami mevkii

    Emlak Tipi: Dubleks Fiyat: 450.000 TL Oda: 3+1 Yatak Odası: 3 Banyo Sayısı: 2 Me ...

  • kayseri yeni mah. satılık daire

    daire nin a dan z ye her şeyini yaptırdım işlerimin durumundan dolayı satmak zor ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.