tez yazımında ve spss analizlerinde akademik danışmanlık!

tez yazımında ve spss analizlerinde akademik danışmanlık!

Ankara / Yenimahalle / Çarşı Mah.
 
tez yazımında ve spss analizlerinde akademik danışmanlık! tez yazımında ve spss analizlerinde akademik danışmanlık!
BAŞLIK SİZDEN TEZ BİZDEN!

SOSYAL BİLİMLERİN TÜM ALANLARINDA, ÜNİVERSİTELERİN FARKLI AKADEMİK YAZIM KLAVUZLARINA UYGUN FORMATTA, ALMANCA, İNGİLİZCE VE TÜRKÇE DİLLERİNDE YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA TEZLERİ TARZINDA ORJİNAL BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YAPILIR ve AKADEMİK DESTEK SAĞLANIR…

DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS TEZ YAZIMINDA AKADEMİK DANIŞMANLIĞIN YENİ ADRESİ OLAN TEZDOKTORUM; doktora, yüksek lisans, proje veya uzmanlık tezi gibi birkaç yıl süren tez çalışmalarınızı istenilen sürede ve en kaliteli şekilde bitirmenizde destek olacak; eğitim süreci bitene, yani mezun olana kadar size destek olmaya devam edecektir. TEZDOKTORUM; hukuki normlara ve bilimsel etik değerlere uygun akademik destek sunar. TEZDOKTORUM, güvenilir, samimi ve içtendir; sanal uzamın dolandırıcılarına benzemez. TEZDOKTORUM, 7/24 esaslı çalışır ve öğrenciyle iletişiminde aracı/sekretarya kullanmaz. TEZDOKTORUM, sevgi ve saygıya dayalı ticari bir ilişki kurulmasını ön koşul olarak kabul eder.

SOSYAL BİLİMLERİN TÜM ALANLARINDA TEZDOKTORUMUN SİZLERE SUNDUĞU HİZMETLER ŞÖYLEDİR:1. DOKTORA ve YÜKSEK LİSANS ÇALIŞMASI İÇİN AKADEMİK DANIŞMANLIK 2. AKADEMİK ARAŞTIRMALARDA ANKET VERİLERİNİN ANALİZİ: Araştırma Modelinin, Hipotezlerinin, Problem Cümlesinin, Alt Problemlerinin, Değişkenlerinin, Evrenin, Örneklem Sayısının Belirlenmesi, Yüz yüze veya On-line Anket, Röportaj veya İçerik Analizi Formu Hazırlanması, Anket Veri Girişleri, Anket Verilerinin SPSS ve AMOS Programlarında Analizleri, Nicel Bulguların Tablo ve Grafikler Halinde WORD Metnine Entegresi, Yorumlanması.3. TEZ REDAKSİYON, İNTİHAL KONTROL VE YENİDEN DÜZENLEME HİZMETLERİ 4. TEZ VE ARAŞTIRMALARINI AKADEMİK MAKALEYE DÖNÜŞTÜRME HİZMETLERİ 5. SES DOSYALARININ AKADEMİK FORMATTA DEŞİFRESİ HİZMETLERİ 6. EL YAZISI NOTLARIN DİJİTAL METİNLERE DÖNÜŞÜMÜ HİZMETLERİ 7. AKADEMİK ÇEVİRİ HİZMETLERİ vb.

Yukarıda sayılan tüm akademik danışmanlık hizmetlerimizin ücretleri sabit olmayıp fiyatları ancak bizimle irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

GSM, SKYPE, VIBER ve WHATSAPP: 0542 745 26 06

E-MAİL: tezdoktorum@hotmail.com

WEB PAGE: www.tezdoktorum.com

MESSENGER ve FACEBOOK: Tez Tezdoktorum

TWITTER: @tezdoktorum
Danışmanlık

Araştırma ve Geliştirme hizmeti

Editörlük ve Yazarlık

Kişisel gelişim

  • #4421896
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. Ankara
  4. Yenimahalle
  5. Çarşı Mah.
  • her türlü kasko deprem sigorta araba

    ARAÇ VE KASKO SİGORTA ANKARA DAKİ HER TÜRLÜ KASKO DEPREM TRAFİK SAĞLIK SEYAHAT ...

  • elektrik ustalık belgesi

    ELEKTRİK VE ELEKTRONİK BÖLÜMLERİNDE KULLANILABİLECEK ELEKTRİK TESİSATÇILIĞI USTA ...

  • 2.kademe fitness antrenörlük belgesi

    2.kademe fitness antrenörlük belgesi kiralıktır . Aylık 1000 yıllık 500 tl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.