tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz!

tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz!
 
tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz! tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz! tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz! tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz! tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz! tekstilcaddesi Bir İlk Fason Atölyeler i İnternete Taşıyoruz!
Tarihte Ilk Kez Fason Konfeksiyon Atölyeleri internette! Tüm Firmalar Için Atölyeleri Sadece Tek Bir Platformda (TekstilCaddesi) Topladik Ve Halende Devam Etmekteyiz Biz Tekstilcaddesi Ekibi Olarak Bu Toparlamadan Bir Araya Getirmeden Dolayi Heyecan Ve Gurur Duyuyoruz. Artik Ne Firmalar Atölye Arayacak Nede Atöyeler Firma Arayacak Burada Tekstil Camiasi Çok Kolay Ve Rahat Ticaret ve Is Birligi Yapacak. Tüm Tekstil Dallarini Bir Araya Getiren Ve Is imkani Saglayan Platform Tekstil'Dair Her Ne Varsa Tekstil Konfeksiyon Atölye Hazir Giyim Kumascilar Moda Makinacilar Tekstil Firmalari Toptancilar Fason Atölyeler Tekstilcaddesi'nde
  • #3767124
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.