tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN

tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN

Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
66.000₺
  • 66.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN
 
tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN tekirdağ ereğli satılık arsa TOPRAK EMLAKTAN
Arsamız Tekirdağ Marmara Ereğlisi Dereağzı mahallesinde 258 m2 harika deniz manzaralı denize yakın güney cephe imarlı, ifrazlı tek ve müstakil parsel yol su elektrik her işi bitmiş yapıya hazır durumdadır. Toprak Emlak olarak Müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaya devam ediyoruz.12 aydan 36 aya kadar vade yapıyoruz ya da %30 %40 gibi bir peşinat verip geri kalanını aydan aya sabit ücretlerle ödeme yapabilirsiniz.ilanlarımızdan ilgilendiğiniz diğer arsa veya evler için bizi arayabilirsiniz..Temiz hava-doğa hepsini bir arada isteyenler için kaçırılmayacak fırsat Marmara Ereğlisi arsaları ve villari görmeden karar vermeyin.elimizde her bütçeye uygun, istediğiniz konumda arsa ve villalar mevcuttur.Detaylı bilgi için bizi arayın ve sitemizi ziyaret edin Amacınız; Doğru Yatırım Yaparak Gayrimenkul Sahibi Olmak İse Doğru Yerdesiniz. TOPRAK ARSA OFİSİ DÜRÜSTLÜK VE KAZANIN TEK ADRESİ..
  • #3456669
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.