tavuk yemi Beylikdüzünde

tavuk yemi Beylikdüzünde

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
tavuk yemi Beylikdüzünde
 
tavuk yemi Beylikdüzünde tavuk yemi Beylikdüzünde tavuk yemi Beylikdüzünde tavuk yemi Beylikdüzünde tavuk yemi Beylikdüzünde tavuk yemi Beylikdüzünde
yumurta yemi tavuklarınıza yumurta yemiyle yumurta verimini yukseltebilirsiniz...bunun için kaliteli ve yarı organik yumurtayemlerini kullana bilirsiniz 2014/mayıs ayı itibariyle bu yemin piyasada satışı 1tl dir yem 50kg çuvallayıp kilosu yanlızca 1TL ye çuvalını 50tl ye tüm il ve ilçelere gönderebiliyoruz...gelip alabilirsinizde....yemlerimiz avrupa standart larına uygundur büyütme yemi büyütme yemi ileriki dönemde tavuğun verimi açısından çok çok önemlidir bu yüzden en önem verdiimiz aşamadır fiatı 1.20 kuryş tur toplu alımlarda indirim yapılır 50 kg çuvallarda olup avrupa standartlarında yemdir TANIM: Ticari yumurtacı piliçlerin 7. haftalık yaştan 12. hafta sonuna kadarki dönemde beslenmelerinde (hibrite göre kullanım süresi değişebilir) kullanılan bir yemdir. ÖZELLİKLERİ 1. Toz formda olup kullanımı kolaydır, 2. Herhangi bir karıştırma ve eleme işlemi gerektirmez, 3. Kanun ve yönetmeliklere uygun antikoksidial ve antibiyotik büyüme ilerleticilerle desteklenmiştir. 4. Sindirilebilirliği yüksek ve kalite kontrolden geçmiş ham maddeler kullanılarak hazırlanmıştır. FAYDALARI 7-13 haftalık yumurtacı piliçlerin enerji ve besin maddesi ihtiyaçlarını tam olarak karşılar. Formundan dolayı tüketimi kolaydır. Yem kaybını en aza indirir. Sindirilebilirliği yüksek enerji kaynakları ve esansiyal amino asitler sayesinde gelişimi destekler, yemden yararlama kabiliyetini iyileştirir. TÜRKİYENİN HERYERİNE NAKLİYEMİZ VARDIR tel: tel: tel: tel: tel: tel:
  • #3904848
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.