spor sitesi eryaman kayıp kedi

spor sitesi eryaman kayıp kedi

İç Anadolu » Ankara » Eryaman
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Eryaman
spor sitesi eryaman kayıp kedi
 
spor sitesi eryaman kayıp kedi spor sitesi eryaman kayıp kedi spor sitesi eryaman kayıp kedi spor sitesi eryaman kayıp kedi
kedimiz sitemizin bahçesinden bize bildirilmeden küçük bir kız tarafından yakalanarak götürülmüş. Posta kutumuza atılan mektuptan sitemizin yakınında bulunan KC Göksu Park evleri Metrokent Şelale evleri ve diğer isim altındaki sitelerden birinde oturdukları anlaşılıyor. Ancak halen kendi sitemizde de araştırmaya devam ediyoruz. Kızlarının ısrarı üzerine "ki kızlarını hırsızlığa teşviktir bu" kedimizi evlerine aldıkları istersek bırakacaklarını yazmışlar. Ancak ne imza ne adres ne telefon. Alıkoymaya devam ederek bize işkence etmekteler. Bir haftadır sokak sokak aradık pencerelere bakmaktan boynumuz tutuldu. Aileye sesleniyorum lütfen kedimizi bize getirin. Size bir yavru bulalım. Bu arada kedimizin aşısı sayenizde yapılamadı. Geçen yılki aşıları ile duruyor. Lütfen daha fazla vakit kaybetmeden getirin..Daha fazla beni ağlatmayın. Bulana veya nerde olduğunu bildirene ödül verilecektir.
  • #1890576
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.