solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik

solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik
 
solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik solidworks, ileri seviye catia, autocad , teknik çizim patent çizim, teknik
TEKNİK RESSAMI OLMAYAN FİRMALARA 2D VE 3D ÇİZİM VE MODELLEME YAPILIR, Patent için teknik resim çalışması yapılır . Zaman sıkıntısı çeken firma sahiplerine özel hazırlanmış hızlandırılmış eğitim verilir.. Windows'a entegre ilk 3 boyutlu modelleme (3D CAD)yazılımıdır. Montaj yaparken ilişkileri otomatik yapar. Teknik resmi otomatik çıkartır. Bunun dışında sac parçaların açılımını yaparak uzama miktarları hesaplanabilir. Ayrıca katı objeler kullanılarak kesme, yırtma veya şekillendirme işlemleri yapılabilmektedir. Tasarımlarda Photo Realistic özelliği ile gerçekçi görüntüler oluşturulabilir ve animasyonlar yapılabilir. Yapılmış olan tüm bu işlemler birçok programa uyumlu dosya formatlarıyla kayıt veya transfer yapılabilir. Kredi kartına taksit yapılır ..
  • #1522202
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.