sfenks kedisi satılık yavrularımız

sfenks kedisi satılık yavrularımız

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
sfenks kedisi satılık yavrularımız
 
sfenks kedisi satılık yavrularımız sfenks kedisi satılık yavrularımız sfenks kedisi satılık yavrularımız sfenks kedisi satılık yavrularımız sfenks kedisi satılık yavrularımız sfenks kedisi satılık yavrularımız
--PET AÇIKLAMASI -- DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *Google : https://plus.google.com73/posts?hl=tr *Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *Blogger : https://www.blogger.com/blogger.g?blogID =#allposts *Facebook : https://www.facebook.com/Scoobypetlife * İnstagram: https://instagram.com/scoobypetlife/ Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 destek alabilirsiniz. ------ Tüysüz mutasyonlar, hayvanlar dünyasına jenerasyonlar boyunca girmiştir. İlk giren tüysüz ırk, African Sand Dog, ikinci giren ise Chinese Crested Dog olmuştur. Sfenks kedisi ise 1966 yılında tüysüz mutasyonlara katılmıştır.İlk Sfenks kedisi, 1960 yılında Kanada, Toronto'da normal bir kediden doğmuştur. Ancak genetik bozukluğu olan bu kedi tüysüz olarak dünyaya gelmiştir. Türün atası olan bu kedinin ismi Prune'dir. Daha sonra bu tüysüz kedi başka kedi ırklarıyla çiftleştirilerek sfenks ırkı elde edilmiştir.3 cins Sfenks kedisi vardır. Bunlardan ikisi Rus, bir tanesi Kanada Sfenks kedisidir. Rus Sfenksleri, Peterbald ve Don Sphynx olarak adlandırılırlar. Detaylı incelemede birkaç farklılık olsa da, görünüş itibariyle tüm Sfenks kedileri birbirine benzemektedir. Sfenks kedisi doğduğunda tüm vücudu kısa tüylerle kaplıdır. Büyüdükçe tamamen tüysüz kalırlar. Sahibine son derece bağlı, oldukça zeki, oyuncu, bir o kadar da ağırbaşlı olan Sfenks kedisi, oldukça sakin mizaçlı kedilerdir. Bu ırkın en belirgin özelliği tüysüz olmasıdır. Ancak bu ırkın bazı kedileri tüy genleriyle doğabilir.Sadece kulaklarında, yüz ve patilerinde çok kısa tüyleri vardır. Baş, sırt, kuyruk ve arka kısımlarına dokunulduğunda süet hissi uyandırır. Sfenks kedisi bıyıksızdır. Ancak tüy genleri ile doğan kedilerin ağız kenarlarında bıyığa benzer tüyler görülebilir. Sfenks kedisinin kulakları üçgen şeklinde, ağzı öne doğru çıkıktır. Burun fark edilir kıvrıklıkta, çene yapısı düz, kemikli ve oldukça güçlüdür. Kaslı bir yapıları vardır. Ancak, vücutları tüysüz olduğu için ince ve biçimsiz görünürler. Bacakları orta uzunluktadır, kuyrukları ise uzundur.
  • #4154560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.