!!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!!

!!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!!

Marmara » Bursa » Karacabey
4.500₺
  • 4.500₺
    Marmara » Bursa » Karacabey
!!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!!
 
!!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!! !!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!! !!! şen ortaklar canlı hayvan alım satım !!!
ŞEN_ORTAKLAR HAYVANCILIK 80 ADET HAKİKİ IRK HOSTEİN İNEK VE 40 ADET DAMIZLIK DÜVE VE 15 GEBE DÜVE HAYVANLARIMIZ SAGLIKLI VERİMLERİ 25 İLE 35 ARASI SÜT VERMEKTEDİR BANKA KREDİSİ İLE ALANLARA SATIŞ SÖZLEŞMESİ PARAFORMA FATURA KESİLİR BANKA KREDİSİNE UYGUNDUR İNEKLERİMİZİ ÖVMEK GİBİ OLMASIN MANKEN GİBİ GELİCEKSİNİZ GÖRECEKSİNİZ VE ALICAKSINIZ VE PİŞMAN OLYACAKSINIZ ARABASI OLMAYAN ARKADAŞLARA GİDECEKLERİ Y ERLERE UYGUN ANLAŞMALI NAKLİYE TEMİN EDERİZ ŞİMDİ DEN HAYIRLI OLSUN INEKLERIMIZ MAVI VE BEYAZ SARFIKASI VARDIR VE ISTEYENLERE FATURA KESILIR ESAT CANLI BURSA KARACABEY tek yapmanız gelmek gormek içinden seçme şansınızda var okudugunuz ıcın saolun beklerız hepinizi saygılar allaha emanet olun
  • #2571587
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.