seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık

seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık

Ege » İzmir » Seferihisar
30.000€
  • 30.000€
    Ege » İzmir » Seferihisar
seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık
 
seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık seferihisarda sahibinden satılık çok özel 5 dönüm mükemmel arazi satılık
550 m rakımda . deniz manzaralı. çok zengin dört bir tarafına hakim dag .vadi , zeytinlik , kanyon , çam ormanları çok zengin panoramalı. at çiftliğine sınır. elektrik ve suyun olduğu araplık üzüm baglarına sınır doğanın içinde çam ormanlarına sınır temiz hava.konum olarak havadar. en yakın komşusuna uzaklığı 100 m en yakın yerleşime uzaklığı 1 km izmir hava aalanına 40 km en yakın sahile 14 km sıgacık gümrüğe marinaya , limana 18 km. sığaçık limanından yunan adalarına seyahat başlamıştır.
  • #3676702
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.