seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır.

seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır.

Ege » İzmir » Seferihisar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Seferihisar
seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır.
 
seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır. seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır. seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır. seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır. seferihisarda denize sıfır tatil köyü apart evler rezervasyonlar başlamıştır.
SOUL BEACH SEFERÄ°HÄ°SAR /AKARCA WWW.SOULBEACH.TK info@mtatilar.c om SEFERÄ°HÄ°SAR’IN TÃœM SICAKLIÄžINI EGE’NÄ°N RENKLERÄ°YLE BÃœNYESÄ°NDE BÄ°RLEÅžTÄ°REN SOUL BEACH, SÄ°Z KONUKLARA ALTERNATÄ°F BÄ°R TATÄ°L ANLAYIÅžI SUNUYOR. SOUL BEACH TATÄ°L KÖYÃœ, DENÄ°ZE SIFIR, KENDÄ°NE AÄ°T PLAJI OLAN, RESTAURANT, CAFE , BAR , DÄ°SKO , CANLI MÃœZÄ°K , MARKET , OTEL ODALARI , AQUA PARK CENNETTEN BÄ° KÖŞE, HUZURLU SAKÄ°N VE GÃœVENLÄ° TATÄ°L Ä°MKANI SUNUYOR. “ GENÄ°Åž KÄ°TLEYE HÄ°TAP EDEN UCUZ VE KALÄ°TELÄ° EÄžLENCENÄ°N TEK ADRESÄ° SOUL BEACH ” Sloganı ile yola çıkan soul beach Tatil köyü, misafirlerinin tatillerini en iyi ÅŸekilde geçirmeleri için her türlü imkanı saÄŸlamıştır. Fiyatları yanı sıra Profesyonel kadrosu ile hizmet veren ” Soul Beach ” Egenin mavi sularına sadece bir kaç adım uzaklıkta … AKTÄ°VÄ°TELERÄ°MÄ°Z; AQUAPARK CA NLI MÃœZÄ°K NÄ°ÅžAN , DÜĞÜN ORGANÄ°ZASYON, TOPLANTI OKUL TOPLANTILARI ŞİRKET TOPLANTILARI GRUP YEMEKLERÄ° BEACH BAR DÄ°SCO BAR CAFE VE OYUN SALONU 31 ADET APART EV ÖZELLÄ°KLERÄ°; 2 KİŞİLÄ°K KONFORLU YATAK ODASI AÇIK MUTFAK OTURMA ODASI 2 ADET KANEPE (YATAK OLABÄ°LÄ°YOR) UYDU+TELEVÄ°ZYON KLÄ°MA MÄ °NÄ° BUZDOLABI SET ÃœSTÃœ OCAK TUVALET DUÅž BAHÇE-TERAS 24 SAAT SICAK SU 4 KİŞİNÄ°N KONAKLAYABÄ°LECEĞİ ÅžEKÄ°LDE TASARLANMIÅžTIR. OTEL ODALARI; TESÄ°SÄ°MÄ°ZDE 12 ADET OTEL ODASI BULUNMAKTADIR. HER ODA DA ÖZEL DÄ°ZAY EDÄ°LMÄ°Åž BÄ°R ASMA KAT BULUNMAKTADIR. HER ODA 2 KİŞİ TEMEL ALINARAK FÄ°YATLANDIRILACAKTIR. TEK KİŞİLÄ°K KONAKLAMALAR FÄ°YATI ETKÄ°LEMEZ. YETÄ°ÅžKÄ°N ODASINI PAYLAÅžAN 0-6 YAÅž ÇOCUKLAR ÃœCRETSÄ°Z, 7-12 YAÅž ARASINDAKÄ° ÇOCUKLAR KİŞİ BAÅžI FÄ°YAT ÃœZERÄ°NDEN %50 Ä°NDÄ°RÄ°MLÄ° KONAKLATILIR. ODALARDA; MÄ°NÄ° BAR KLÄ°MA TUVALET DUÅž BALKON TV UYDULU RESTAURANT; ZENGÄ°N YEMEK ÇEŞİTLERÄ° Ä°LE HERKESE HÄ°TAP EDEBÄ°LEN MUTFAÄžI, CÖMERT PORSÄ°YONLARI Ä°LE HER GÃœN HÄ°ZMETÄ°NÄ°ZDE OLAN RESTAURANT, ÅžEHÄ°RDE YAÅžADIÄžINIZ LEZZETLÄ° VE EÄžLENCELÄ° GECELERÄ° DENÄ°Z KENARINA TAÅžIMAKTADIR. KAHVALTI; KAHVALTI KEYFÄ°NÄ°N TEK ADRESÄ° ! KÖY KAHVALTISI HARÄ°KA BÄ°R KAHVALTI TABAÄžI+SINIRSIZ ÇAY TESÄ°SÄ°MÄ°ZDE ; HER YERDEN ÇEKEN WIFI Ä°NTERNET BAÄžLANTISI MÜŞTERÄ°LERÄ°MÄ°ZÄ°N HEPSÄ° SÄ°GORTALIDIR. NÄ°ÅžAN DÜĞÜN TOPLANTI VE KOKTEYL ORGANÄ°ZASYONLARINIZDA PROFESYONEL EKÄ°BÄ°MÄ°ZLE ÃœSTÃœN KALÄ°TELÄ° HÄ°ZMETÄ° ALABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z. ADRES : HIDIRLIK MAH. TUZLA CD. NO:83 SEFERÄ°HÄ°SAR / AKARCA TELEFON: YUSUF SÖNMEZ
  • #2564576
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.