şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman

şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman

Ege » Muğla » Turgutreis
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Turgutreis
şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman
 
şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman şef garson , komi, kapıcı, yabanci dil bilen eleman
turgutreiste ki restaurantımıza yabancı dil bilen(enaz 2)20-45 yaş arası işinde başarılı ve tecrübeli elemanlar alınacaktır.ücret yüzde veya maaş şeklinde olacaktır.deniz sıfır ve turist trafiği akıcı yerde olan restaurantımız 90 kişi kapasitelidir.lojman ımız mevcuttur. işinden emin kişilerin başvurması rica olunur.başvuracaklarıntelefon numarası veya cv göndermek için floundersrestaurant@hotmail.com adresine mail atmaları ıstenmektedır.
  • #2532340
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.