satlık un fabrikası makinaları

satlık un fabrikası makinaları

İç Anadolu » Kayseri » Yahyalı
200.000₺
  • 200.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Yahyalı
satlık un fabrikası makinaları
 
satlık un fabrikası makinaları satlık un fabrikası makinaları satlık un fabrikası makinaları satlık un fabrikası makinaları satlık un fabrikası makinaları satlık un fabrikası makinaları
KAYSERİDEN SIFIRDAN FARKSIZ, FABRİKA YENİDİR.MAKİNALAR İkinci el Sahibinden SATILIK SIFIR AYARINDA KALİTELİ MAZLEME KULLANILMIŞTIR.EN FAZLA 1000 TON MAL İŞLEMİŞTİR.FABRİKAYI ALAN EN AZ 300 MİLYAR KAR EDER KAYSERİ/YAHYALI DA KOMPLE SATILIK UN FABRİKASI MAKİNARALARI. FABRİKAMIZ 2000 YILINDA KURULMUŞ OLUP SERMAYE YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE ÇALIŞTIRILAMAMIŞTIR. DÜŞÜNLERE HERŞEY DAHİL MAKİNALARI, MOTORLARI ELEKTİRİK TESİSATI SATILABİLİR. TEMİZLEME AKSAMI (UNORMAK) ÇÖP SASÖRÜ 2 ADET TARAR 2 ADET KABUK SOYUCU 1 ADET TRİYÖR 2 ASPİRATÖR 10 TONLUK YIKAMA ÖĞÜTME SİSTEMİ (İMAŞ:İTTİFAK MAKİNA) 6 VALS HAVALI 1 ADET UN ELEĞİ FİLTRE 2 ADET KEPEK FIRÇASI 2 ADET 600 LT KOMPİRESÖR ELEKTİRİK AKSAMI SİEMENS MARKA KONTEKTÖRLER MOTOR KORUMALI 400 KW TRAFO ELETRİK TESİSATI VE MAKİNALARI HERŞEY DAHİL SATILMAKTADIR. BİNA HARİÇ:200.000 TL cep telefonu:
  • #2483878
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.