satılık yorkshire terrier

satılık yorkshire terrier

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık İsmetiye Mah. köpek ilanı ver Dişi ve Erkek köpek İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek ilanları Aşılı Yorkshire terrier
mini köpek yorkshire terrier,minik köpek,teacup yorkshire terrier,satılık teacup yorkshire terrier yavruları,satılık yorkshire terrier,satılık evcil hayvanlar,yorkshire terrier,yorkshire terrier köpeği,ev köpeği,evde bakılacak köpek,tatlı köpekler,sevimli köpek,küçük köpek,mini yorkshire terrier,satılık yavru köpekler,köpek yavrusu,yavruköpek

--Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-***-* -*---***---*-*-*-*-

Macera düşkünü bu küçük köpek oldukça enerjik, cesur, sadık ve zekidir. Küçük bir köpeğe nasıl davranılacağını anlamak için vakit harcayan bir sahibi varsa, Yorkshire Teriyeri harika bir arkadaş olacaktır. Sahibine karşı sevgi doludur ancak yabancılara karşı şüpheci ve yabancı köpeklerle diğer hayvanlara karşı da saldırgan olabilirler. Yalnızca yaşı büyük, düşünceli çocuklar için önerilmektedir. Çok küçük oldukları için, çoğu kişi bir köpeğin yapmaması gereken davranışları göstermesine izin verirler. Bu da köpeğin huyunun değişmesine neden olur. Fazla ilgi bekleme, kıskanç davranışlar, şaşırdığında, korktuğunda ısırmaya çalışma gibi davranış bozuklukları gösteren köpeklerin sahiplerinin ona nasıl davrandığını tekrar düşünmesi gerekmektedir. Sahibi, köpeğin uyması gereken sınırlı açıkça göstermediğinde bazen inatçı olsa da eğitilmesi kolaydır. Ev kurallarının öğretilmesi zor olabilir. Mükemmel bir bekçi köpeğidir. Oldukça sevimli sevecen köpeklerdir. Çocuklarla bırakılabilir. Köpeğin boyutu küçük olduğu için sahibi, köpeğin evdeki hakimiyeti ele geçirmesine izin verdiğinde sorunlar ortaya çıkmaktadır. Doğru şekilde eğitilirse oldukça sevimli bir köpektir.Yaşam Koşulları: Apartman yaşamı için uygun bir köpektir. Kapalı alanlarda oldukça hareketlidir. Bahçe olmadan da yapabilir. Soğuğa karşı hassastır. Ilık iklimleri tercih eder.

Egzersiz İhtiyacı: Bu hareketli köpeklerin günlük yürüyüşe çıkarılması gerekmektedir. Oyun, egzersiz ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacak ancak diğer tüm cinlerde olduğunu yürüme içgüdüsünün yerini dolduramayacaktır. Günlük yürüyüşe çıkarılmayan köpeklerin davranış bozuklukları göster eğilimleri vardır. Köpeğiniz evinizin etrafında hızlı bir şekilde dolaşıyorsa, bu, daha fazla yürüyüşe ihtiyacı var demektir. Etrafı çitle çevrili, büyük bir bahçe gibi güvenli bir alanda tasmasız, serbestçe oyun oynamaktan da hoşlanır.

Yaşam Süresi: Yaklaşık 12-15 yılBakımı: Düzenli bakım gerekmektedir. Kırpılmış kürkünün günlük veya haftalık taranması ve fırçalanması gerekmektedir. Tepesindeki tüyler genellikle bir kurdele ile arkadan toplanır. Düzenli olarak dişlerinin temizlenmesi gerekmektedir. Bu cins yok denecek kadar az tüy dökmektedir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4421019
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • satılık jack russell yavruları

    jack russell yavruları,jack russell terrier,jack russell yavrusu,satılık jack ru ...

  • satılık alman kurdu yavruları

    alman kurdu yavruları,alman kurdu satılık yavruları,satılık alman çoban köpeği,s ...

  • Minik yorkshire terrier arıyorum.!

    12 yaşımdan beri evimde can bakrım ama melek olması nedenmi ile 2 yıldır evimde ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.